Donnerstag, 24. Januar 2013

Sexsäljarens ABC - Telefon

Råd och rön för ett säkrare nöje

Denna sida är till för dig som tänker starta eller har nyligen har startat din verksamhet som sexsäljare. Både män och kvinnor. Informationen ska användas som ett stöd. Det är ändå du som slutligen bestämmer om hur du vill att just din verksamhet ska se ut.


Telefon

Skaffa dig ett oregistrerat kontantkort (betala alltid kontant, även påfyllnad) och en “arbetstelefon”. Se till att den telefonen kan lösenordsskyddas. Dock har inte alla den funktionen. Vissa väljer att inte skriva ut sitt telefonnummer i hemsidan/annonsen utan vill ha en mailkontakt innan. Känn efter vad som är bäst för dig.

Har du ett ordinarie arbete dagtid så kanske en mailkontakt inledningsvis är att föredra. Var noga att tala om i hemsidan/annonsen hur du vill ha det. Vill du svara på sms så kan det vara bra att skapa några mallar så att det går fort att svara. Det kan vara bra om du inte har möjlighet att svara men ändå vill tala om när det är ok att ringa. Vissa tjejer väljer att inte alls svara på sms. Det är du som får avgöra vilket som passar dig bäst.

Många kunder ringer från dolt nummer och det är många tjejer som inte alls svarar på dessa. Om du väljer att svara på dolt nummer så be att få ett telefonnummer som du kan ringa upp på eller om kunden kan ringa om på ett synligt nummer. En del tjejer kräver även att numret ska vara registrerat för att genomföra en bokning. Främst då de som gör outcall.

Genom telefonkontakten kan du utläsa mycket. Den är din magkänsla som ska styra. Vill du inte träffa tex yngre killar eller utländska män så kan du lätt höra det på samtalet. Får du det minsta obehagskänsla eller på annat sätt känner att det inte är ok så avbryt. Tacka nej. Det kommer fler samtal. Är en kund otrevlig eller börjar ställa konstiga frågor så avbryt där också. Som ny eskort kommer du att få många samtal från “runknissar” och “snackpåsar”. Med tiden lär du dig känna igen dem på ett tidigt stadium. Falskbokare kan du  inte gardera dig emot men du kan minska riskerna genom att sätta upp dina regler och följa dem. Får du en falskbokning eller om du har fått obehagliga samtal, spara numren om de är synliga. De brukar ha för vana att återkomma. Spara även numren till de som du mot förmodan har träffat och som hade ett obehagligt uppträdande.

Vid kontakt med andra tjejer kommer du att få ta del av varningar angående våldsamma och andra störda män.

Kom ihåg; det är på dina villkor samtalen ska styras.  Du ska känna dig bekväm.

0 Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review