Donnerstag, 24. Januar 2013

Sexsäljarens ABC - Priser

Råd och rön för ett säkrare nöje

Denna sida är till för dig som tänker starta eller har nyligen har startat din verksamhet som sexsäljare. Både män och kvinnor. Informationen ska användas som ett stöd. Det är ändå du som slutligen bestämmer om hur du vill att just din verksamhet ska se ut.
Priser


Priset styrs av tillgång och efterfrågan. När du har satt priser på dina tjänster så ska du hålla dig till dem oavsett vad någon kund anser. Du kommer att få många förslag på hur och med vad betalningen ska ske. Populärt är att “byta tjänster”. Du ska självklart inte gå med på annat än kontanta medel och alltid svenska. Det finns kunder som är notoriska prutare. De försöker alltid med nya och kanske lite osäkra tjejer. Vad de än kommer med för argument så finns det ingen som helst anledning till att sänka ditt pris.

Ett tips är att titta runt på olika tjejers hemsidor och se hur de har lagt upp det hela. Du ska givetvis inte tillhandahålla tjänster som du inte tycker om att göra. Inte heller gå med på det om kunden är villig och betala dig extra. I längden gör det mer skada än nytta för dig själv. Utgå alltid från det DU tycker om.

Själva betalningen sker alltid i början av träffen. En del kunder vill överlämna pengarna i ett kuvert. Försök att på ett diskret sätt kontrollera att summan stämmer


 

0 Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review