Donnerstag, 24. Januar 2013

Sexsäljarens ABC - Bokning

Råd och rön för ett säkrare nöje

Denna sida är till för dig som tänker starta eller har nyligen har startat din verksamhet som sexsäljare. Både män och kvinnor. Informationen ska användas som ett stöd. Det är ändå du som slutligen bestämmer om hur du vill att just din verksamhet ska se ut.

  Bokning
Vid outcall är det bra att kunna ha telefonkontakt om du tex inte hittar och har åkt fel. Även trafikkaos kan inträffa. (ialla fall i Sthlm). Då är det bra att kunna meddela kunden varför du blir sen.

Många tjejer som enbart har incall har ett speciellt säkerhetstänk gär det gäller
hänvisning till sin adress.

När du besöker kunden på hotell och vill vara på den säkra sidan, be att få rumsnumret
och kontrollring via receptionen innan du åker hemifrån.

En del kunder vill ofta träffas “på en fika” innan han bestämmer sig för om han vill boka en träff. Har du den tiden så kan det vara ok men då ska du ta betalt för den tiden. (mindre summa). En del vill bara få tillfälle att “se” en livs levande eskort och har inga som helst planer på att vilja boka en träff. Det är din tid det är frågan om. Vill du själv träffas innan du bestämmer dig och för att känna av kemin så är det ok. Det som känns bra för dig är också bra.

Vid bokningen så var tydlig med dina regler och se till att önskemål från kunden framgår
så att det inte blir några missförstånd. Om bokningen är gjord några dagar innan själva
träffen så be att kunden ringer upp och bekräftar en eller två timmar innan träffen ska
ske.

Ju mer du följer dina uppsatta rutiner och regler desto mindre blir du lurad och falskbokad. Även om det nu aldrig finns några garantier.

Om det mot förmodan skulle kännas helt fel när kunden kommer/du kommer till kunden så tveka inte att säga nej. Det bästa är att vara ärlig och säga som det är. Att du inte kan fullfölja träffen helt enkelt. Kunden kanske  har varit oärlig ifråga om hur han ser ut eller om han har för lite pengar, det räcker för att du ska kunna säga nej. En del kunder tjatar om att inte använda kondom av den ena eller den andra orsaken. Säg nej. Envisas han så gå därifrån. Om du redan vid dörren vill tacka nej pga att kunden inte har varit ärlig så borde han betala dig för resan dit.

Kunden har också rätt att säga nej. Om han vid redan vid dörren upptäcker att de bilder som finns i annonsen/hemsidan inte stämmer överens med verkligheten så har han rätt att avbryta. Eller så kanske han bara känner att det inte fungerar. Det är ju ömsesidigt.

0 Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review